Jump to content
The Krotek Support Forum
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Firebird

Problem with IP.Board Recent Topics

Recommended Posts

Hello!

There are problem with module IP.Board Recent Topics

When I try to show this topics in K2 category I recieve error 500 and this errors in log:

Снимок экрана 2016-09-04 в 19.07.22.png

Can you help me?

 

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't understand at all. Your description is very vague and error log doesn't contain anything specific.

What exactly do you mean? What is "K2 category" - a forum, an actual K2 category? Which "this topic"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a website on Joomla 3.6.2

I use a component K2 for Joomla to publish a articles

All articles devided to categories. In Joomla menu I create a link to Joomla categories to show it. In u case: http://4ru.es/ru/knowledge_base/live-in-spain/cellular_network_item

If I switch on on this and similar pages your module - I see an error 500 and this error in Apache log

Now I switching off you module on such pages

And I just found a second error

You can go to main page: http://4ru.es and at right position you can found your module. And if I click in this link - in my case it is a http://4ru.es/ru/forum/topic/12920-kto-nibud-derzhit-svoih-kur-krolikov-i-td-v-ispanii/?do=getLastComment

 

A see 404 error and do not entering to forum

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Firebird said:

You can go to main page: http://4ru.es and at right position you can found your module. And if I click in this link - in my case it is a http://4ru.es/ru/forum/topic/12920-kto-nibud-derzhit-svoih-kur-krolikov-i-td-v-ispanii/?do=getLastComment

It's not an error. You've entered wrong address to your forum in module settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, The Krotek said:

It's not an error. You've entered wrong address to your forum in module settings.

Yes, you are right. But it happened after I update to new version.

But now all ok - thank you

But what with first question?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Firebird said:

But what with first question?

For now I can't say anything particular. There're no errors in the code at all. Problem might be with K2, not with our extension.

Does it happen anywhere else?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, The Krotek said:

For now I can't say anything particular. There're no errors in the code at all. Problem might be with K2, not with our extension.

Does it happen anywhere else?

No

Only if I show your module in categories K2.

In articles K2 all fine

But what mean: stdClass on line 27 in helper.php of your module?

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Firebird said:

But what mean: stdClass on line 27 in helper.php of your module?

There's no error on line 27, everything is properly written. But maybe some other extension overwrrites $params array and turns it into object. Since this happen only on certain pages, problem's somewhere in this pages: in some other module, in page controller etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tested it on latest K2 and there was indeed a small issue on particular category page. I've added a workaround and it works good now.

Just download and install on top, that's it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...